Gonila in motorna gonila

Motorna gonila Watt so gonila najvišje kakovosti. Gonila in motorna gonila so ključni elektromehanski elementi za doseganje nizkih zračnosti, mirno delovanje in visoke dinamike pogonskih sistemov.

Watt agitator drives

Naša gonila so izdelana tako, da zdržijo najtežje industrijske aplikacije.

watt_servo_adapter_6eae34e5660e8d591a35a3a596a0c356

Zakaj izbrati nas

Ohišja gonil so obdelana večstransko, kar omogoča širok spekter vgradnih položajev. Zaradi tega so v industriji zelo iskana. Ta motorna gonila so pogosto sestavni del pri oblikovanju strojev naših kupcev.

 

Izjemno tiho delovanje gonil Watt in edinstvena nosilnost zobnikov je dosežena z metodo uporabe končnih elementov podprto z 3D modeliranjem.

Visoka nosilnost zobnih bokov omogoča manjše premere zobnikov za enake vrtilne momente. Posledično so gonila bolj kompaktna in bolj varna pri obratovanju.

 

V ploščatih / nasadnih in zobniško polžastih gonilih se serijsko vgrajujejo tesnila z dvojno ustnico. Ta tesnila so bila razvita v konstrukcijskem oddelku Watt in zagotavljajo zelo visoko stopnjo tesnenja.

 

Watt Parallel shaft geared motors

Modularna zasnova gonil prinaša naslednje prednosti:

  • Visoka gostota moči
  • Minimalne bočne zračnosti med zobniki
  • Posebno miren tek
  • Različne možnosti vgradnje
  • Visoka obratovalna varnost
  • visoka variabilnost

Vstopna gred WN.

Gonila WATT MAS z vstopno gredjo oznake WN – omogočajo prigradnjo različnih strojnih elementov kot so sklopke, verižniki, jermenice….itd.

Sistemski adapterji

Sistemski adapterji Watt omogočajo vgradnjo različnih komercialno dostopnih motorjev za celoten program gonil MAS®. ( različni elektro motorji, servo motorji itd..).

Mešalna gonila

Gonila za pogon mešal in ekstruderjev - zanesljivo delovanje pri najvišjih zahtevah.